Een pergola met schaduwdoek in de tuin

Een pergola is de perfecte optie wanneer je wel lekker in de tuin wilt zitten en zelf de keuze wilt of je overdekt wilt zitten of niet. Niet iedereen zit tenslotte te wachten op een overkapping die meteen zorgt voor een donkere hoek in de tuin. De pergola met schaduwdoek is een goed idee wanneer je toch wat overdekt wilt zitten als de zon fel is of wanneer het buiten wat frisser wordt, maar wanneer je ook de optie wilt hebben om zonder dakje lekker te kunnen zonnen. De pergola is multifunctioneel en kan jou in beide situaties van dienst zijn. 

Ook geschikt voor een kleinere tuin

Voor iedere tuin is er wel een pergola te vinden, je hebt er niet altijd een hele grote tuin voor nodig en dat maakt het voor veel mensen een bereikbare wens. Zeker wanneer je geen grote tuin hebt, is het fijn om een optie met schaduwdoek te hebben, zodat je geen parasol in de tuin hoeft te zetten die veel licht en ruimte inneemt en is de pergola de perfecte optie. Kies bijvoorbeeld voor een schaduwdoek 3×3 en je hebt al snel een mooie ruimte in de tuin die je altijd kunt gebruiken en die je in een handomdraai om kunt toveren tot gewenste staat in die situatie. 

Een praktische optie

Het zonnedoek is een harmonicadoek en dat betekent dat je deze dicht kunt trekken en dat deze zich dan uit zal vouwen totdat de pergola gevuld wordt, maar dat je deze ook open kunt trekken zodat de pergola zich weer compact samen zal vouwen en aan een rand van de pergola zal blijven. Zeker wanneer je op vakantie gaat, is het een fijn idee dat je dit open kunt vouwen voor het geval het gaat regenen bijvoorbeeld. Als je er zit wordt je goed beschermd tegen de uv stralen en heb je ook minder last van de wind. 

Lang genieten van de pergola

Ook is er een beschermhoes voor het zonnedoek, zodat deze nog langer meer zal gaan. Zo kun je jarenlang genieten van de voordelen die pergola en het zonnedoek te bieden hebben en de kans is groot dat je daarna niets anders meer wilt en dat je helemaal om bent. Het multifunctionele stukje tuin heeft voor iedereen een toegevoegde waarde en kan ook nog eens veel goeds doen voor de fijne sfeer in de tuin. Zo doorbreek je de tegels of de borders voor een fijne plek om lekker te kunnen ontspannen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *